Exit Music

Lifestyle and more

Bijna iedere ondernemer heeft er wel een, dus jij ook: een website. Je website staat vol handige informatie over je bedrijf en welke diensten je levert, maar je weet dat je nog meer uit je website en het internet kunt halen.

Gelukkig lees je dit artikel, want door deze 3 hapklare tips haal je meer winst uit je website. Nou.. zodra je ze natuurlijk toepast, vergeet dat niet!

 

Verwerk je huisstijl in je website

Zorg ervoor dat je tijdens het maken van je website de kleuren van je huisstijl overneemt in je website. Door dit toe te passen creëer je eenheid en herkenbaarheid voor je bezoekers en wellicht toekomstige klanten. Als zij voor een tweede keer op je site komen herkennen ze deze en zullen ze sneller wat bij je afnemen.

 

Eigen afbeeldingen: mensen kopen van mensen

Je zal er zelf vast niet bij stil staan, maar als je erover nadenkt wel: een mens koop sneller van een mens dan van een geheimzinnig bedrijf. Ja, lees die zin nog maar een keer. Verschuil jezelf niet achter een stock foto. Laat je bezoeker zien wie je bent zodat ze weten met wie ze te maken hebben.

Geen ‘mooie’ ruimte om foto’s te maken? Ga eens opzoek naar een flexplek of een media kantoor/café. Daar kun je gratis langs om foto’s te maken met een mooie achtergrond!

 

Duidelijke structuur

Maak geen doolhof van je website, maar zorg ervoor dat bezoekers makkelijk informatie kunnen vinden. Denk aan: diensten, contact, offerte pagina, over. Zolang een bezoekers dit niet makkelijk kan vinden verlies je ze.

 

Nu jij! Tijd om de tips om te zetten naar actie. Spit eens door je website heen en kijk waar je kunt verbeteren. Als je er niet uit komt of je wil een professionele website laten maken – aarzel dan niet om contact op te nemen.

Gerelateerd