Exit Music

Lifestyle and more

“Als je al aanwezig bent op social media, heeft een website dan nog meerwaarde?” Het is een vraag die ik vaak gesteld wordt.⁠ Het antwoord is vaak dat het niet alleen zin heeft, maar de beste investering is die je kan maken.

Websites trekken geïnteresseerden aan
Wanneer men ergens interesse in heeft, zoeken ze dit op via de zoekmachine. Google geeft dan de meest passende zoekresultaten weer. Daar – op die plaats – moet jij proberen staan.⁠ Dat doe je niet met een Pagina op Instagram, daarvoor heb je je eigen passende website nodig.⁠

Jouw website zorgt voor vertrouwen bij geïnteresseerden
Verder is het zo dat veel mensen graag wel eens wat meer weten over een winkel, bedrijf of organisatie voor ze geld gaan uitgeven. ⁠ Als ze dan merken dat jouw zaak geen website heeft, dan keldert het vertrouwen bij die mogelijke nieuwe klanten. De kans is dan groot dat ze in plaats van bij jou te kopen, naar een concurrent stappen waar ze meer vertrouwen in hebben.⁠

Jouw website werkt terwijl jij slaapt
Als freelancer wil jij je geïnteresseerden zo goed mogelijk verder helpen, maar ook jij hebt slaap nodig. Door jouw website kan men altijd bij je terecht. Jouw website wordt jouw online vertegenwoordiger.

Verkoop je producten via je webshop, dan kunnen je klanten zelf beslissen wanneer ze iets van je kopen zonder jij hier iets voor hoeft te doen. Verkoop je diensten, dan kan jij via de website uitleg|informatie} geven en een telefoonnummer van de klanten verzamelen.

Een webshop bespaart je kostbare tijd
Wat je bedrijf ook aan de man brengt, diensten of producten, je website kan alle vragen van je bezoekers beantwoorden. Doordat je die vragen van bezoekers niet via mail moet beantwoorden, bespaar je tijd in je drukke agenda.

Jouw website is vaak de eerste indruk van jouw zaak voor jouw geïnteresseerden. Als je een antwoord geeft op hun vragen voor ze contact opnemen doe je niet alleen hen een gunst, ook jezelf. De tijd die je bespaart met het beantwoorden van vragen op je website kan je gebruiken om je kernactivitieten uit te voeren en het verschil te maken.

Een website is niet lastig om te onderhouden
Eenmaal een zakelijke website in eerste instantie is opgezet, is er weinig onderhoud nodig op een wekelijkse basis. Dit maakt het een handige manier om te adverteren zonder al te veel tijd weg te nemen van je kernactiviteiten. Dit betekent niet dat je jouw website kunt negeren. Hij moet namelijk nog wel up-to-date gehouden worden, zodat het duidelijk is dat je onderneming nog open is.

Hulp nodig met je webshop?
Heb je hulp nodig met een nieuwe website? Contacteer me om te bespreken hoe ik jou kan verder helpen.

Gerelateerd