Exit Music

Lifestyle and more

We gebruiken condooms vaker ‘omdat het maar moet’ dan omdat we het echt willen of er plezier uit halen. En het klopt ook: condooms gebruiken is een verstandig idee, vooral wanneer je je partner nog niet zo goed kent. Dit is dan ook de reden dat condooms zo vaak worden gebruikt.

Aangezien condooms vaak worden gebruikt, zou het fijn zijn als er wat meer plezier uit kan worden gehaald. Hoe je dat doet, lees je hier!

Plezier met condooms

Condooms kopen, het lijkt niet zo spannend. Je kunt het echter leuker maken! Condoom.nu beschrijft hieronder drie soorten condooms die je de volgende keer kunt bestellen voor meer plezier:

  • Glow in the dark condooms
  • Condooms met een smaakje
  • Condooms met nopjes of ribbels

Glow in the dark condooms

Licht in het donker! Lichtgevende condooms zijn speciaal ontwikkelend voor in het donker. Natuurlijk best handig voor als er niet zo veel te zien is. Je partner kan je lightsaber dan ook een stuk makkelijker vinden. Bovendien ziet het er leuk uit. Deze condooms zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en zijn om die reden ook nog eens gevarieerd.

Condooms met een smaakje

In meerdere situaties kunnen smaak condooms uitkomst bieden. Voor beiden is het fijn als er een lekker smaakje aan een condoom hangt. Bovendien is de keuze vrij groot en kun je dus mooi variëren. Populaire condooms met een smaakje zijn fruit condooms. Denk hierbij onder andere aan de smaken aardbei, mango, perzik en sinaasappel. Dit maakt het gebruiken van condooms al een stuk leuker!

Condooms met nopjes of ribbels

Speciaal voor de vrouw: condooms met nopjes of ribbels! Nopjes condooms of ribbel condooms zorgen voor extra genot en stimulatie voor de vrouw. Het is per vrouw verschillend hoe sterk de stimulans is. Wel zijn vrouwen over het algemeen tevreden met nopjes of ribbel condooms.

Gerelateerd