Exit Music

Lifestyle and more

Moet je vandaag alweer verzinnen wat je gaat eten? Het is een dilemma die iedereen kent, en hoe fijn is het dan om eten te bestellen. Tegenwoordig bestel je gemakkelijk een maaltijd via één van de bekende platformen zoals Thuisbezorgd en Uber Eats. In dit artikel geef ik je 5 tips over hoe je kunt besparen op je maaltijd.

1. Plaats je eerste bestelling

De eerste methode om snel geld te besparen op je maaltijd is voor het eerst een bestelling plaatsen. Veel platformen geven klanten, die hun eerste bestelling plaatsen, mooie kortingen. Het is op deze manier soms mogelijk je gehele maaltijd gratis thuisbezorgd te krijgen!

2. Ga op zoek naar een mooie korting

De tweede methode is het op zoek gaan naar een korting online. Online zijn vele kortingswebsites te vinden waarbij het mogelijk is een mooie korting op je maaltijd te scoren!

3. Vraag je vrienden

Vele platformen hebben ook de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen. Op het moment dat je de kortingscode van je vriend gebruikt krijgen jullie in de meeste gevallen beide een mooie korting op je bestelling. Een win-win situatie!

4. Haal je bestelling op

Wil je niet koken, maar heb je nog wel energie om er even uit te gaan? Haal dan je bestelling op bij het restaurant. Je kunt de bezorgkosten van je maaltijd daarmee gemakkelijk besparen.

5. Spaar punten

De laatste tip is het sparen van punten. Op het platform van Thuisbezorgd spaar je bij iedere bestelling punten. Deze punten kun je vervolgens uitgeven voor mooie goodies of korting op je volgende bestelling. Bij bijvoorbeeld Uber Eats hebben restaurants hun eigen spaarkaart, waarmee je bij ieder restaurant individueel mooie kortingen kan sparen.

Gerelateerd