Exit Music

Lifestyle and more

Belgische TV-persoonlijkheid en health-blogger Steffi Vertriest, gekend van Bye Bye Cheeseburger en NjamTV heeft vorige maand haar eigen theemerk AMBAR TEA gelanceerd. Het merk bestaat uit vier pure theeproducten: een witte thee, een groene thee, een zwarte thee én een oolongthee – en acht prachtige theeblends.

Alle thee van AMBAR is 100% Biologisch. Dat is in de theebranche best uitzonderlijk aangezien de theebladeren én de andere ingredienten in de blends vanover de hele wereld komen. Thee-experte Steffi ging zélf tot in Vietnam bijvoorbeeld om de plantages te checken én maakte er een erezaak van om de Biologische theelijn van de allerhoogste kwaliteit van theebladeren te voorzien.

Wil je zelf ook eens een thee van AMBAR TEA proberen? Via enkele populaire webwinkels is de thee ook in Nederland te bestellen. Voor Belgen is het nog beter: je kan de thee zelf gaan proeven in een aantal horecazaken in Antwerpen, Brussel en Gent.

Meer informatie nodig? Check de mooie website van AMBAR TEA! Je kan er alle nodige informatie vinden om te gaan bestellen of om de mooie theelijn te ontdekken.

Gerelateerd