Exit Music

Lifestyle and more

Tijdens het hardlopen of andere oefeningen hebt je zeker geen tijd om te pauzeren om te proberen te zien wat jouw sporthorloge aangeeft. Een voordeel als het nummer op het horloge in het donker kan worden gezien. Dit geldt vooral in de herfst en de winter, wanneer het snel donker wordt en je graag buiten traint. De meeste specifieke sporthorloges voor hardlopers zijn hier natuurlijk goed van voorzien!

Horloges met een breed scala aan functies zijn momenteel verkrijgbaar. Moderne sporthorloges kunnen zijn uitgerust met hoogte-, druk- en temperatuursensoren, een chronograaf en een kompas of GPS. Sommige horloges hebben geïntegreerde stembediening, zodat je niet hoeft te stoppen wanneer je de instellingen van het horloge wilt wijzigen.

Deze functies kunnen zeer nuttig zijn wanneer je veel tijd in de natuur doorbrengt. Maar hoe meer functionaliteit, hoe hoger de prijs van het horloge, dus evalueer of je al deze functies echt nodig hebt of gebruikt. Als je dit niet van plan bent, kies dan een eenvoudiger horloge.

Gerelateerd