Exit Music

Lifestyle and more

Ga je graag all inclusive op een prachtige zonvakantie? Heb je er dan al eens over nagedacht om dit te doen in de maand oktober? Zo ontvlucht je lekker de drukte van thuis en kun je goedkoop op een heerlijk ontspannende zonvakantie gaan. In oktober zijn er veel bestemmingen waar het nog steeds prima mogelijk is om een mooie all inclusive zonvakantie te houden. In deze blog bespreken we de resultaten van het onderzoek van allinclusivkoning.nl naar de redenen om een volledig verzorgde reis te boeken.

All inclusive vakantie betekent comfort

Als je vakantie hebt, dan wil je gewoon nergens meer aan denken. Het geregel van thuis wil je even achter je laten. Je wil geen klusjes hoeven doen op vakantie. Dus even niet koken, de was doen en het huis opruimen. Op vakantie mag er best eens even voor jou gezorgd worden. Herken je je hierin? Denk er eens over na om all inclusive op vakantie te gaan. Slaap in een comfortabel luxe hotel en begin iedere dag met een ontbijt in het hotel. Geniet van het verfrissende zwembad in je hotel met café en terras inbegrepen. Ook ’s avonds wordt er voor je gekookt. Je hoeft dus zelf geen moeite te doen deze vakantie. Werken kun je immers de rest van het jaar nog wel doen, nu is het vakantie!

All inclusive goedkoper in oktober

Het nadeel van een all inclusive zonvakantie is dat het doorgaans wel een prijskaartje heeft. Ga daarom eens buiten het hoogseizoen all inclusive op vakantie, namelijk in oktober! In de maand oktober is het namelijk goedkoop om all inclusive op vakantie te gaan. Dit komt doordat de meeste vraag is naar zonvakanties er in de zomerperiode is, aangezien de meeste mensen dan op vakantie gaan. Ga je echter in oktober op een all inclusive zonvakantie, dan kun je nog net zo goed in de volle zon genieten aan het zwembad of aan zee, terwijl je een stuk goedkoper uit bent!

Geniet dubbel van de zon

Bovendien is het veel leuker om in oktober op een zonvakantie te gaan dan in het hoogseizoen. Juli en augustus zijn in Nederland doorgaans juist de warmste maanden. Vaak kun je in deze periode juist genoeg zonplezier ondervinden in Nederland. De stranden van Bloemendaal en Zandvoort zitten niet voor niets iedere zomerperiode zo vol met zonaanbidders. Kies er juist voor om in oktober op een all inclusive zonvakantie te gaan. In deze maand is het een stuk minder warm in het land en is de herfst alweer begonnen. Buiten regent het en je wenste dat het nog eens even lekker weer kon zijn.

All inclusive zonvakantie in oktober veel voordelen

Wellicht ben je in de gelukkige positie om wel meerdere keren per jaar all inclusive op zonvakantie te gaan. Dan kun je zowel in de zomer als in oktober even lekker weg. Als je echter keuzes moet maken, is het een goed plan om te onthouden dat zonvakanties in oktober eigenlijk alleen maar voordelen hebben: het is goedkoper, je geniet zoveel mogelijk dagen per jaar van de zon en het is veel minder druk in je vakantieland!

Gerelateerd