Exit Music

Lifestyle and more

Slapeloosheid de baas!
Worstel jij ook met slapeloosheid? Wat fijn dat je dan dit artikel hebt gevonden! Mijn naam is Mireille Hovius en ik ben slaapcoach. Zelf heb ik jarenlang last gehad van slapeloosheid en ik weet dan ook als geen ander hoe groot de impact daarvan is op je dagelijks leven. Gelukkig slaap ik inmiddels weer heerlijk en is het mijn missie geworden om jou en alle andere slecht slapenden te helpen.

Slapeloosheid komt in allerlei vormen voor. Hieronder zie je een opsomming:

  1. Niet in slaap kunnen vallen
  2. ’s nachts steeds wakker worden
  3. ’s ochtends heel vroeg wakker en niet meer verder kunnen slapen

Met een beetje pech heb je last van alle drie, maar weet dat met één van deze problemen je al spreekt van slapeloosheid. En dat is naar, heel naar. Want als je niet voldoende slaapt, ontstaan er langzaamaan steeds meer klachten in jouw lichaam. Soms gaat dat heel geleidelijk en heb je het in eerste instantie niet eens door. Pas later leg je de link met je slechte nachten. Maar niet alleen lichamelijk, ook geestelijk kun je veel problemen gaan ervaren als jouw nachtrust niet voldoende is.

Informatieve blogs
Bij mij zijn er genoeg mogelijkheden om je slapeloosheid aan te pakken. Je kunt altijd de blogs op mijn website lezen. Dit kost je niets, alleen een beetje tijd. Maar er zijn al genoeg mensen die door één van deze blogs een oplossing hebben gevonden óf ontdekt hebben waarom ze zo slecht slapen.

Gratis e-book
Als je toch op mijn website bent, vergeet dan niet mijn gratis e-book te downloaden. Helemaal voor niets krijg je een waardevol document met 20 bewezen tips om sneller in slaap te komen. Dit e-book is al meer dan 1500x gedownload. Je kunt wel zeggen dat er veel vraag naar is. Ik vind het fijn als ik van mensen naderhand te horen krijg, dat ze een stuk beter zijn gaan slapen.

Slimmer Slapen
Maar helaas, soms is het hardnekkig. Gelukkig kan ik je dan nog de Slimmer Slapen Methode aanbieden. Hier vraag ik wel een klein bedrag voor, maar dan heb je ook wel een heel mooi naslagwerk in huis. Je krijgt er zelfs nog 4 gratis bonussen bij. En wil je liever 1 op 1 met mij in gesprek? Dan kan dat ook. Mail mij gerust voor de mogelijkheden. Op mijn website vind je het e-mailadres of ga je naar de pagina contact om het formulier in te vullen.

Slaapcoach én ervaringsdeskundige
Als slaapcoach heb ik natuurlijk veel geleerd tijdens de opleiding, maar juist als ervaringsdeskundige kan ik je ook heel goed ondersteunen. Het werkt heel goed als dat waar jij mee zit door een ander goed begrepen wordt. Ik weet zeker dat ik je snap, daar heb ik zelf (helaas) veel te lang voor slecht geslapen.

Surf nu naar website
Maar ik ben ook het voorbeeld dat je voorgoed afscheid kunt nemen van slapeloosheid. Dus neem die stap en begin vandaag op mijn website slapenisgoed.nl. Succes!

Gerelateerd