Exit Music

Lifestyle and more

Vanaf 24/9/2021 is de nieuwe iPhone 13 beschikbaar voor verkoop. Vaak gaat dit gepaard met schaarste van sommige iPhone’s. Wil je snel je nieuwe iPhone 13 (Pro) in huis hebben? Lees dan deze gouden tip!

Je hebt 2 opties bij de lancering van een nieuwe iPhone om je toestel zo snel mogelijk in huis te hebben. Je doet zo snel mogelijk een pre-order, dat kon al op 17 september. Heb je het niet gedaan op die dag? Dan ben je waarschijnlijk nu al te laat. Zelfs als je op 17 september een pro order doet is het nog maar zeer de vraag of je bij de eerste gelukkigen zal zijn.

Tweede optie is een bestelling doen op de dag van de lancering. Probleem is dat je vaak moet rondzoeken om een beschikbaar toestel te vinden. Bovendien is de voorraad van iPhone’s vaak beperkt op de dag van de lancering. Toch hebben we voor jou een gouden tip!

Gouden Tip

De gouden tip om je iPhone 13 zo snel mogelijk in huis te hebben is de website van iPhone Voorraad. Wil je de iPhone 13 Pro kopen of de wil je de gewone iPhone 13 kopen en deze zo snel mogelijk in huis hebben na de lancering? Dan kan je op de website van iPhone Voorraad in een oogopslag zien waar er voorraad is van je nieuwe iPhone. In het verleden bleken de makers van iPhone Voorraad echte experts te zijn in het spotten van voorraden iPhones. Ga dus snel checken op hun website waar je je iPhone 13 vandaag nog kan scoren.

Gerelateerd