Exit Music

Lifestyle and more

Motorfietsen maken deel uit van een interessante sub-cultuur, hierom hebben we een artikel gemaakt. In het artikel beschrijven we een altijd must-knows als je van plan bent weer eens op de motor te stappen.

Weet wat je kan

 

First things first: als je net begint, moet je wat tijd doorbrengen in een leergang. Je kan niet zomaar opstappen nadat je suzuki choppers bekijken gaat, gas geven en hopen dat alles goed gaat. U kunt een rijbewijs met aantekening krijgen voor een sportmotor, lichte motorfiets, stockbike of tweewielaangedreven motorfiets (vergeet niet dat de nummers verwijzen naar de cilinderinhoud en de motorinhoud). Voor crossmotoren is een rijbewijs voor de weg vereist. U kunt altijd een examen afleggen of een aantekening kopen voor een motorfiets.

 

Je hoeft je motor niet nieuw te kopen.

 

Ik herinner me dat de Golden State Warriors ‘Stephen Curry kocht een nieuwe $ 5.000 Harley Davidson Sportster om zijn tanden te zetten. Hij heeft er niet eens een maand op gereden. Hij kocht een tweedehands motorfiets met motor handvatten van choppershop. Die motor was te klein en was een roestige puinhoop. Zijn vriend zei: “Laten we hem verkopen voor $600.” Je kunt in de hele provincie tweedehands motorfietsen vinden, maar wees voorzichtig. Het kan troep zijn.

 

Als je naar een bar gaat en een biertje bestelt, zorg er dan voor dat het een biertje op een motor is, niet een biertje in een sportwagen, het hebben van kawasaki valbeugel onderdelen kan hierbij helpen. Motorrijders raken niet opgewonden als ze gezien worden in een van de modernste auto’s op de planeet. Vroeger verkocht ik auto’s, maar ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal BMW’s dat mijn terrein passeerde terwijl de klant op zijn Harley de oprit afreed. “Dit was vroeger de duurste auto ter wereld,” zei de klant dan. “Nee, vroeger was het een straatvechter,” antwoordde ik dan.

 

Als je een nieuwe motor krijgt, kun je een hoop geld besparen door er een paar dagen een te huren zodat je kan oefenen met harley davidson sturen. De gemiddelde maandelijkse huur voor een straatmotor in Santa Cruz is ongeveer 48 euro. Huren geeft je de kans om aan de motor te wennen. Je moet wennen aan de koppeling.

 

Veiligheid voor alles!

 

Draag uw helm. Rijd niet zonder licht. Je moet de regels van de weg kennen en een paar verkeersregels. Je zou elke dag moeten rijden, regen of zonneschijn. Dat betekent dat je voor of na het werk moet gaan rijden als je kunt. Als het regent of sneeuwt, ga dan thuis wat werk doen. Of nog beter, ga naar je lokale paden en rij een paar rondjes. Draag een helm en handschoenen. Blijf warm.

 

Een goede zadeltas komt goed van pas. Je kunt er een regenjas in meenemen, een waterdichte broek, een veiligheidsvest, zonnebrandcrème, een helm, handschoenen, een EHBO-doos, een bidon en zelfs wat snacks voor onderweg.Laat je niet meeslepen in de flotsam en jetsam van de stad. Ga terug naar de wereld van de weg en ervaar het gevoel van de wind op je gezicht. Als je eenmaal op de motor zit, zul je het geweldig vinden.

Gerelateerd