Exit Music

Lifestyle and more

Motorfietsen zijn al heel lang in gebruik, maar het maken ervan is niet eenvoudig. Wist je dat een motorfiets uit iets meer dan de helft van de onderdelen bestaat die nodig zijn om een auto te maken? Dit gezegd hebbende, is het bouwen van een bmw k100 cafe racer nog steeds veel eenvoudiger dan het maken van een auto. Er is minder motor, carrosserie, en chassis. Dat is wat motorfietsen gemakkelijk te bouwen maakt.

 

Dit zijn slechts enkele van de goede onderdelen die je nodig hebt om een motorfiets te bouwen. Het metaal, het staal, het poeder, de olie, de brandstof, de motor, de lagers, de lagers, de ketting, de banden, en de brandstoftank zijn de basisonderdelen die elk bmw caferacer merk r100 doen bewegen. Dit is precies wat u moet weten.

Wat is de basisstructuur van een motorfiets?

Het is gewoon een klein frame, waaraan vier wielen en de motor zijn verbonden. De wielen zijn de naaf-stellen die op het frame zitten. Dit frame bevat de wielen en wordt de “cassette” genoemd, die in technische zin het “spaak-blok” wordt genoemd. Onderaan zit de motor. Boven op het frame zit de benzinetank. De tank is het belangrijkste onderdeel van elke motorfiets. Het bouwen van een motorfiets bestaat uit slechts twee eenvoudige dingen. Het eerste wat je moet weten is hoe je een motorfiets moet maken en het tweede is hoe je ermee moet rijden.

Hoe maak je een motorfiets?

 

Het opwarmen voor een motorfiets is van groot belang, dit kan vrij moeilijk zijn. Om te beginnen heb je een goede motor en versnellingen nodig. Dan heb je een motor nodig, een helm, en de andere noodzakelijke uitrusting. Zoals ik al zei, het is niet zo gemakkelijk. Nu, laten we het er stap voor stap over hebben. Eerst moet je een echte motorfietsmotor kopen. Je hebt de motor nodig om je motor te starten. Zoals ik je al heb verteld, is dit het moeilijkste deel van het maken van een motorfiets, denk er ook over na om een db killer.

 

Je moet je motorfiets voorbereiden. Je hebt een bepaald item nodig dat je gaat gebruiken om een motor te fabriceren. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste brandstof en olie te krijgen. U kunt dit doen in de markt of u kunt het maken.

 

Alles wat je nodig hebt is een gelaste gietijzeren motortank en een lasapparaat en praktisch heb je al een cafe racer. Om te beginnen, koop de twee dingen hierboven en je bent klaar om te beginnen met het bouwen van een motorfiets. Vergeet niet om de assen te verkrijgen. Dit zijn de assen die worden gebruikt om de motor in het frame te plaatsen. U vindt ze in de motorfietsmotoren. U moet deze assen verbinden met de tandwielen, de versnellingen en de koppeling. De benzine- of olietank voor een motorfiets. Je hebt een benzinetank nodig, waarvan de bovenkant een diameter van 10 cm moet hebben. En om de juiste benzinetank te vinden, moet u de afmetingen van de motorfiets bij benadering kennen.

Gerelateerd