Exit Music

Lifestyle and more

BPM Taxatie

BPM taxatie is het vaststellen van de waarde van een motorvoertuig, ten behoeve van het betalen van belasting. In Nederland is de BPM (Belasting voor Personenauto’s en Motorrijwielen) een belasting die betaald moet worden bij de aanschaf of invoer van een nieuwe auto. Er zijn een aantal factoren die invloed kunnen hebben op de hoogte van de BPM. De waarde van de auto speelt hierbij de grootste rol. CarTax stelt voor jouw geïmporteerde voertuig een erkend en vakkundig BPM taxatierapport op.

Bij de invoer van bijna elke auto moet nog belasting betaald worden. Dit is de aanschafbelasting die in de kosten van een nieuwe auto uit Nederland is inbegrepen. CarTax heeft een goed inzicht in de markt en is gespecialiseerd in de waarde van de auto op een accurate manier te bepalen.

 

Milieuvriendelijkere auto’s

Het is belangrijk om te weten dat de BPM niet alleen afhankelijk is van de waarde van de auto, maar ook van de uitstoot van CO2. Voor auto’s met een lagere uitstoot betaal je minder BPM dan voor auto’s met een hogere uitstoot. Dit is bedoeld om mensen te stimuleren om milieuvriendelijkere auto’s aan te schaffen.

 

Meer informatie over BPM Taxaties

Bij CarTax kun je je een geïmporteerde auto, camper of motor laten taxeren. Omdat wij begrijpen dat je het voertuig z.s.m. wil gebruiken, plannen wij de taxatie op zeer korte termijn. Meestal lukt dat de volgende werkdag al.

Maak een afspraak met CarTax via onze website. Je kunt je voertuig op locatie laten taxeren, maar onze taxateur kan ook bij je thuis langskomen. Wij sturen het BPM-taxatierapport binnen 24 uur naar de Belastingdienst. Meer weten over onze werkwijze en prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerd