Exit Music

Lifestyle and more

Cinewall met haard

Een cinewall met haard is een ongekend populaire haardopstelling. Maar wat is het nu precies en waarom zou je moeten kiezen voor deze prachtige opstelling. Flamboyant Haarden legt graag uit waarom. 

Bij een cinewall opstelling worden twee elementen gecombineerd die normaal gesproken centraal staan in een woonkamer. We hebben het dan over een haard en een tv. Bij een cinewall wordt een tv in de meeste gevallen boven de haard geplaatst waardoor er een prachtige opstelling ontstaat die het beste van beide combineert. Snoeren en kabels van de tv kunnen op een praktische manier worden weggewerkt en verdwijnen volledig uit zicht. En dan de haard… door deze onder de tv te plaatsen kunt u gelijktijdig genieten van lekkere warmte en uw favoriete tv-programma. 

Kortom als u op zoek bent naar een cinewall met haard laat u dan vooral overtuigen door de vele de voordelen van deze haardopstelling. U kiest voor een cinewall met haard als u thuis de perfecte ‘thuisbioscoop’ wilt creëren. En dat niet alleen, u kunt zelfs opbergruimte als lades en kasten toevoegen aan de cinewall. Hiermee krijgt u een fantastische eyecatcher in uw woning.

Gerelateerd