Exit Music

Lifestyle and more

Een mooie krabpaal verrijkt je interieur.

Het mag allemaal wat kosten tegenwoordig en de make-over programma’s op TV vliegen ons om de oren. Maar toch is er iets vreemds aan de hand, we mogen dan duizenden euro’s uitgeven aan de meubels, als het om een krabpaal aankomt voor de katten kopen we er het liefst eentje bij de Action of de Lidl. Dat kan en moet natuurlijk anders.

Een kattenkrabpaal stop je niet meer in een hoekje, maar daar voor zoek je een prominente plek uit in de huiskamer. Dit doe je natuurlijk omdat ook je designer kat een deel van je familie is geworden. En familie hoort bij elkaar. Nu weten we allemaal dat 20 jaar geleden de krabpalen er net wat anders uitzagen als nu, meestal hadden ze een goedkoop pluche velletje er overheen en vielen ze uit elkaar als de kat er al naar keek. Tegenwoordig hoeft dit niet meer en kan je heel ver gaan met het design van je krabpaal en weet je zeker dat die ook past bij de rest van het meubilair.

Nu zijn er toch nog steeds mensen die blijven gaan voor een budget krabpaal, maar vergeten daarbij dat een goedkope krabpaal zich tegen je kan keren. Deze krabpaal is vaak niet stevig genoeg, valt snel om en heeft niet genoeg ruimte om te krabben voor volwassen katten. Dit zal resulteren in dat de katten toch opzoek gaan naar een andere plek om te krabben. En waar komen ze dan uit, bij het bankstel, de stoelen en het behang.

Ga daarom voor kwaliteit en het hoeft niet eens duur te zijn in vergelijking met de rest van het meubilair. Wat je nodig hebt en waar je op moet letten als je een kattenkrabpaal gaat kopen, lees je op ons persoonlijk blog over krabpalen en krabmeubels. We verkopen ze niet, we helpen je alleen op weg en laten je leren van de fouten die we zelf maakte in het verleden.

 

 

Gerelateerd